Your web browser is not supported anymore.
Economybookings.com works with a wide range of browsers. However, if you'd like to use many of our latest and greatest features, please upgrade to a modern, fully supported browser.
Find the latest versions of our supported browsers below.
 •  
 • Historiaa

  Booking Group Ltd toimii online-varausmarkkinoilla vuodesta 2007. Aloitimme pienyrityksenä työskentelemällä kumppanina autovuokrausohjelmassa Espanjassa. Pian huomasimme, että asiakkaamme tarvitsivat muutakin kuin autonvarauksia vain Espanjassa, joten aloimme tarjota tätä palvelua myös muissa maissa. Loimme palvelun, joka ei pelkästään anna asiakkaillemme mahdollisuuden varata auton, vaan tekee tämän prosessin mahdollisimman helpoksi niin, että asiakkaamme voivat valita heille sopivimman autonvuokraussuunnitelman. Tänään BookingGroupilla on johtava asema Euroopan internetvarausmarkkinoilla; tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka ovat nyt käytettävissä yli 75 maassa, mukaan lukien autonvuokraus Jordaniassa . Tällä hetkellä Booking Group Ltd työllistää yli 30 työntekijää, joista jokainen on ammattilainen omalla alallaan. Useimmat työntekijöistämme ovat työskennelleet useita vuosia eri yrityksissä Yhdysvalloissa, Britanniassa, Espanjassa ja Saksassa, ja siksi heillä on oikeat tiedot ja kokemus tyydyttääkseen asiakkaiden jatkuvasti kasvavat tarpeet. Kehitymme jatkuvasti, ja me varmasti yllätämme kilpailijamme kehittämällä uusia IT-projekteja eri online-matkailun eri aloilla. Uskomme, että työmme tuo positiivisia etuja asiakkaillemme ja ilon työskennellä kanssamme.

  Filosofiamme

  Yrityksemme on ainakin 3-4 Autovuokraamo palveluntarjoajien jokaisessa desination. Tämä mahdollistaa kilpailun ja korkeamman asiakaspalvelua myös tarjota terveellisempiä kilpailua ja parantaa asiakastyytyväisyyden tason. Yrityksemme filosofia on mahdollistaa asiakkaillemme helppo autonvuokrauspalveluiden varaaminen kaikkialla maailmassa. Mottomme on – ”tuottaa laadukkaita palveluja kohtuulliseen hintaan”. Joka päivä analyytikkomme tehtävänä on valvoa yhteistyötoimistojemme ympäri maailmaa hintasuunnitelmia; tämän ansiosta voimme aina taata erittäin kilpailukykyiset hinnat ja korkeatasoista asiakaspalvelua. Yrityksellämme on vähintään 3-4 autonvuokrauspalvelun tarjoajaa jokaisessa kohteessa. Tämä mahdollistaa terveen kilpailun ja paremman asiakastyytyväisyyden tason.

  Yrityksemme toimintatapa

  Yhtiömme politiikka on tämä: olemme yhdessä asiakkaan kanssa varausprosessin aikana, ennen ja jälkeen autonvuokrauksen. Asiakkaamme voivat aina tuntea olonsa turvalliseksi, koska kaikissa varaukseen liittyvissä asioissa heitä avustavat asiantuntijamme, jotka ovat täällä auttaakseen ratkaisemaan kaikki kysymykset ja joilla on laaja kokemus autonvuokrauksesta. Yrityksemme kotisivut on suunniteltu siten, että asiakkaamme saavat mahdollisimman paljon tietoa tulevista autonvuokrauksista. Huomaa, että meillä on aktiivinen puhelukeskus ja kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulla voi olla, vastataan puhelimitse, jos et löydä vastausta kotisivuiltamme. Tarjoamme ja pyydämme asiakkaitamme soittamaan meille suoraan paikallisen puhelinnumeromme kautta, jossa operaattorimme tietävät kaikki vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.