Your web browser is not supported anymore.
Economybookings.com works with a wide range of browsers. However, if you'd like to use many of our latest and greatest features, please upgrade to a modern, fully supported browser.
Find the latest versions of our supported browsers below.
 •  
 • Geschiedenis

  Economybookings.com is sinds 2007 actief op het gebied van online boeken. We zijn begonnen als een klein bedrijf binnen een autoverhuur affiliate programma werkzaam voor autoverhuur in Spanje. Al snel realiseerden we ons dat de behoeften van onze klanten bepereken zich niet tot het auto huur in Spanje. Toen zijn we begonnen met het aanbieden van deze diensten ook in andere landen. Als gevolg hiervan hebben wij een platform ontwikkeld, dat niet beperkt zich tot mogelijkheid voor onze klanten een huurauto te boeken, maar ook zorgt ervoor dat het reservering van een auto envoudig genoeg blijft. Dankzij dit platform kunnen onze klanten gemakkelijk tijdens het reserveren van hun huurauto de autohuur plan die het beste bij hen past zelf kiezen. Tegenwoordig neemt BookingGroup een leidende positie in de markt van online boeken door een brede scala van diensten aan te bieden. Onze diensten zijn nu beschikbaar in meer dan 75 landen, waaronder {Autoverhuur in Jordanië}. Op dit moment {Boeking Group Ltd} heeft meer dan 30 medewerkers - deskundigen op zijn vakgebied. Het grootste gedeelte van onze medewerkers zijn werkzaam geweest voor verschillende distributieondernemingen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Spanje en Duitsland en hebben de nodige kennis en ervaring opgebouwd om te kunnen voldoen aan de steeds groeiende behoeften van onze de klanten. We zijn voortdurend in ontwikkeling en we zijn ervan overtuigd dat we onze concurrenten zullen verrassen door het ontwikkelen van nieuwe IT projecten op diverse gebieden van online toerisme. Wij geloven erin dat ons werk voor onze klanten positieve voordelen opleveren en dat het voor hen een genoegen is om met ons samen te werken.

  Filosofie

  Onze bedrijfsfilosofie is om de autoverhuurdiensten wereldwijd te vergemakkelijken voor onze klanten. Daarnaast onze moto is als volgt: “Goede service tegen een betaalbare prijs”. Om voortdurend concurrerende prijzen en hoog niveau van dienstverlening te kunnen garenderen, hebben onze analysten de taak om dagelijks de prijsschommelingen te volgen in agenturen wereldwijd waar we mee samen werken. Ons bedrijf heeft samenwerking met ten minste 3 tot 4 autoverhuur leveranciers op elk bestemmingspunt. In deze omstandigheden is een concurrentie en een goede kwaliteit van dienstverlening mogelijk met als gevolg hiervan - een gezonde concurentie en klantentevredenheid.

  Onze Bedrijfspolitiek

  De kern van ons beleid is als volgt: we staan altijd voor onze klanten klaar – zowel tijdens het plaatsen van de reservering, als in de periode voor en na de autoverhuur. De klanten mogen zich altijd veilig voelen omdat onze deskundigen er altijd zijn om hun graag te helpen met alle vragen te beantwoorden en eventuele probleemsituaties te onderzoeken en aan te pakken met betrekking tot huurauto reserveringen. De mannier waarop de website van onze bedrijf is in elkaar gezet zorgt ervoor dat onze klanten gemakkelijker alle nodige informatie over het autohuren kunnen vinden. Mocht u het antwoord op uw vraag op onze site niet kunnen vinden, dan kunt u ons bellen en wij zullen u graag van dienst zijn om al uw vragen te beantwoorden. Wij verzoeken onnze klanten contact met ons op te nemen door het bellen op het lokale telefoonnummer en onze operators zal op al uw vragen antwoorden.