Your web browser is not supported anymore.
Economybookings.com works with a wide range of browsers. However, if you'd like to use many of our latest and greatest features, please upgrade to a modern, fully supported browser.
Find the latest versions of our supported browsers below.
 •  
 • Historia

  Economybookings.com är verksamt i online bokning marknaden sedan 2007. Vi började som ett litet företag som arbetar i ett anslutet hyrbil program i Spanien. Snart insåg vi att våra kunders behov översteg bara bil bokning i Spanien så vi började att erbjuda denna tjänst även i andra länder. Vi skapade en plattform som inte bara skulle låta våra kunder att boka en bil, men att göra denna process så enkel som möjligt så att våra kunder kan välja sin mest lämplig plan biluthyrning. Idag EconomyBookings.com tar ledande positioner i Europa Internet bokning marknad med ett brett utbud av tjänster samt vår service finns nu i mer än 150 länder. Just nu bokning Group Ltd har mer än 30 anställda som var och är en professionell i sitt eget område. För många år de flesta av våra anställda har arbetat i olika distributionsföretag i USA, Storbritannien, Spanien och Tyskland och har därför rätt kunskap och erfarenhet för att tillgodose kundernas ständigt växande behov. Vi utvecklar ständigt och vi kommer säkert att överraska våra konkurrenter genom att utveckla nya IT-projekt inom olika områden av online turism. Vi tror att vårt arbete ger positiva fördelar för våra kunder och ett nöje att arbeta med oss.

  Filosofi

  Vårt företag filosofi är att underlätta våra kunder att boka biluthyrning var som helst i världen samtidigt som vårt motto är -'' tillhandahålla högkvalitativ service till ett tillgänlig pris''. Varje dag våra analytikers uppgift är att övervaka priserna planer våra samverkande myndigheter runt om i världen som ett resultat kan vi alltid garantera mycket konkurrenskraftiga priser och en hög kundservice. Vårt företag har åtminstone 3-4 Biluthyrning tjänsteleverantörer i varje desination. Detta möjliggör för konkurrens och högre kundservice ger också friskare konkurrens och bättre nivå av kundtillfredsställelse.

  Vår företagspolicy

  Vårt företag policy är: vi är med kunden under bokningsprocessen, före och efter bilen hyresavtal. Våra kunder kan alltid känna sig trygg eftersom alla frågor som rör bokningar kommer att bistås av våra specialister som kommer att vara där för att hjälpa till att lösa eventuella problem och ge erfarenhet biluthyrning. Vårt företags hemsida är utformad så att våra kunder får maximal information om den framtida biluthyrning. Observera att vi har ett aktivt samtal-center och alla de frågor du kan ha kommer att besvaras via telefon om du inte hittar svaret på vår hemsida. Vi erbjuder och ber våra kunder att ringa oss direkt via ett lokalt telefonnummer där våra operatörer vet alla svar på alla dina frågor.