Your web browser is not supported anymore.
Economybookings.com works with a wide range of browsers. However, if you'd like to use many of our latest and greatest features, please upgrade to a modern, fully supported browser.
Find the latest versions of our supported browsers below.

Matkanjärjestäjät (B2B)

EconomyBookings.com autonvarausjärjestelmä arjoaa kolmannen sukupolven varausjärjestelmän. Tällä hetkellä olemme yksi harvoista yrityksistä Euroopassa, joka tarjoaa myös uraauurtavan Business-to-Business (B2B) -yhteistoimintamallin vallankumouksellisesta varausjärjestelmästämme. Mahdollistamme myös matkatoimistoille niiden myyntitulojen kasvattamisen lisäpalveluista. BookingGroup antaa matkatoimistoille pääsyn reaaliaikaiseen vuokra-autonvaraustietokantaan, jossa on yli 250 autovuokraamoa 75 maassa. Yksi yrityksemme prioriteeteista on tarjota vuokra-autoja edulliseen hintaan. BookingGroupin varausjärjestelmä voidaan mukauttaa eri tarpeisiin, mutta pääsääntöisesti tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden erittäin helppoon käyttöönottoon (White Label & iFrame). Tarkempia tietoja B2B-yhteistyöstä on saatavilla yrityksemme asiantuntijoilta. Täytä alla oleva nettilomake, ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
 • SIXT on yksi suurimmista autovuokraamoista, joka tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja noutopaikoissa kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Karibialla, Afrikassa, Aasiassa / Tyynenmeren alueella, Lähi-idässä, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa..
 • Budget on osa Avis Budget Groupia ja yksi korkealuokkaisimpia autovuokraamobrändejä. Budgetin toimipisteiden arvioitu lukumäärä on 2700 yli 120 maassa. Budget, nimensä mukaisesti, tarjoaa vuokralle eri luokkien autoja edulliseen hintaan.
 • Dollari on suuri autovuokraamo, joka palvelee tuhansia ihmisiä 650 toimipisteessä yli 50 maassa. Se on laajasti edustettuna Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibian alueella, mukaan lukien Barbadoksen ja Puerto Ricon eksoottiset saaret.
 • Alamo on paitsi suuri autovuokraamo, myös yksi innovatiivisimmista. Alamolla on, toimittuaan onnistuneesti tässä työssä yli 30 vuotta, 1000 noutotoimipistettä 42 maassa, kuten Yhdysvalloissa, Meksikossa, Karibialla, Aasiassa jne.
 • Thriftyllä, tunnetulla autonvuokrausbrändillä, on nyt yli 1000 vuokra-asemaa 68 maassa. Se tarjoaa mahdollisuuden noutaa auto lentokentiltä jokaisessa maassa, jossa sen palvelut ovat käytettävissä, mukaan lukienYhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa ja Afrikassa.
 • Fox Rent A Car on suuri Kaliforniassa toimiva yhtiö, joka on erikoistunut tarjoamaan alennuksia autonvuokraus palveluja yrityksille ja lomamatkojen pääasiassa Yhdysvaltojen lentokentillä ja maailmanlaajuisesti samoin. Sen autokannan vaihtelee taloudesta autoja SUV ja Hybrid.
 • National on yksi johtavista autovuokraamista Pohjois-Amerikassa, mutta sen palvelut ovat saatavilla myös 2000 paikkakunnalla eri puolilla maailmaa. Tarjoaa ajoneuvoja kaikissa luokissa, myös Jeepejä ja Hummereja, Amerikan valtateille kohtuuhintaan.
 • Yhtenä maailman johtavista autovuokraamoketjuista AVIS palvelee yli kymmentä miljoonaa asiakasta vuodessa 185 maassa. AVIS tarjoaa mahdollisuuden noutaa auto lentokentältä ja hotelleista noin 5100 asemapaikassa eri puolilla maailmaa.
 • Europcar - suuri eurooppalainen autovuokraamoketju, jolla on pääpaikka Pariisissa ja edustukset 140 maassa, 3000 toimipisteessä ympäri maailmaa ja jonka autokanta on 200000 autoa. Sen vuokraamot sijaitsevat Euroopassa, Australiassa, Pohjois-Amerikassa jne.
 • Sol-Mar on suuri yritys, joka tarjoaa autonvuokrauspalvelut Espanjassa yli 30 vuotta. Se takaa laajan valikoiman ajoneuvoja kuten kompakti, perhe ja luksusautoja kuin voidaan noutaa eri Espanjan matkakohteista ja lentokentillä.
 • Advantage on pohjoisamerikkalainen autovuokraamo, jonka Hertz Corporation osti vuonna 2009. Toimii yli 100 Yhdysvaltain paikkakunnalla ja noin 100 toimipisteessä 30 maassa. Tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja matkailuun,, lepoon ja liiketoimintaan.
 • Goldcar on yksi autonvuokrauksen johtajat Espanja ottaa noin 30 paikkakunnalla muun muassa lentokenttien Barcelona, Ibiza, Faro, Málaga ja suosituimpia matkailukohteita samoin.Yhtiö omistaa laivaston yli 20000 ajoneuvoa kaikkien luokkien.