Your web browser is not supported anymore.
Economybookings.com works with a wide range of browsers. However, if you'd like to use many of our latest and greatest features, please upgrade to a modern, fully supported browser.
Find the latest versions of our supported browsers below.

Reisagenten (B2B)

Economybookings.com Car Booking System biedt u een reserveringssysteem van derde generatie. Momenteel zijn wij een van de weinige bedrijven in Europa die zogenaamde ‘Business-TO-Business’ (B2B) samenwerkingsmodel gebruiken voor de revolutionaire oplossingen voor boekingen. Zo ook helpen wij de reisbureaus hun inkomen te verhogen door de verkoop van aanvullende diensten. BookingGroup zorgt ervoor dat de reisbureaus een toegang tot bijgewerkte databasis hebben met de gegevens van huurauto’s in meer dan 250 autoverhuurbedrijven in 75 landen. Een van de belangrijkste prioriteiten van ons bedrijf is huurauto’s tegen de laagste prijs aanbieden. BookingGroup reserveringsmachine kan aangepast worden om aan verschillende behoeften to voldoen, echter het door ons aangeboden uitvoeing daarvan is zeer eenvoudig (zie: White Label & iFrame). Vraag onze specialisten naar een meer gedetailleerde uitleg over de samenwerking op het B2B platform. Vul online het formulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.
 • Sixt is een van de grootste autoverhuurbedrijven die breed scala aan huurauto’s aanbiedt met ophaallocaties in De Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika, het Caribische gebied, Afrika, Azië / Pacific, het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland.
 • Budget maakt onderdeel uit van Avis Budget Group en biedt huurauto’s van premium merken. Naar schatting heeft Budget 2700 locaties in meer dan 120 landen. Zoals de naam al zegt biedt Budget een ruime keuze aan huurauto's uit diverse klassen tegen de laagste prijs.
 • Dollar is de grote autoverhuurbedrijf met meerdere duizenden klanten gevestigd op 650 locaties in meer dan 50 landen. Dollar heeft een sterke aanwezigheid in De Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en het Caribische gebied, inclusief zulke exotische eilanden als Barbados en Puerto Rico.
 • • Alamo is niet alleen een groot autoverhuurbedrijf, maar ook zeer op innovatie ingericht. Al 30 jaren lang functioneert Alamot met success binnen deze industrie en heeft momenteel 1000 ophaallocaties in 42 landen, waaronder in De Verenigde Staten, Mexico, het Caribische gebied, Azië enz.
 • Thrifty, een welbekend autoverhuurmerk, heeft tegenwoordig meer dan 1,000 verhuurstations in 68 landen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid aan om de huurauto in luchthavens op te halen en dat in alle landen waar het bedrijf aanwezig is, waaronder de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, Afrika.
 • Fox Rent A Car is a large California based company, specializing in providing discount car rental services for business and holiday trips mainly at the USA airports and worldwide as well. Its car fleet varies from economy cars to SUV and Hybrid.
 • National is een van de leidende autoverhuurbedrijven in Noord-Amerika, maar de diensten zijn ook beschikbaar op 2,000 locaties over de hele wereld. Het bedrijf biedt voertuigen uit alle klassen tegen redelijke prijzen waaronder Jeeps en Hummers die zeer geschikt voor Amerikaanse snelwegen zijn.
 • AVIS is een van de leidende autoverhuurbedrijven in de wereldse autoverhuurindustrie en bedient meer dan 10 miljoen klanten per jaar in 185 landen. AVIS biedt de ophaalmogelijkheiden van luchthavens en hotels op ongeveer 5,100 locaties over de hele wereld.
 • Europcar – het grote Europese autoverhuurbedrijf gevestigd in Parijs en vertegenwoordigd in 140 landen op 3,000 locaties over de hele wereld en met een wagenpark van in totaal 200,000 auto's. De verhuurstations bevinden zich in Europa, Australië, Noord-Amerika enz.
 • Sol-Mar is een grote onderneming die diensten voor autoverhuur in Spanje voor meer dan 30 jaar. Het garandeert een breed scala van voertuigen met inbegrip van compacte, familiale en luxueuze auto's dan kunnen worden opgehaald bij reizen naar de verschillende Spaanse bestemmingen en luchthavens.
 • Advantage is een Noord-Amerikaanse autoverhuurbedrijf, verworven in 2009 door The Hertz Corporation. Advantage is aanwezig op meer dan 100 locaties in de Verenigde Staten en op ongeveer 100 locaties in 30 landen daarbuiten. Advantage biedt een groot diversiteit aan voertuigen geschikt voor toerisme, rust en bedrijfsleven.
 • Goldcar is een van de autoverhuur leiders in Spanje met ongeveer 30 locaties met inbegrip van luchthavens in Barcelona, ​​Ibiza, Faro, Malaga en de meest populaire toeristische bestemmingen. Het bedrijf beschikt over een vloot van meer dan 20.000 voertuigen van alle klassen.