Your web browser is not supported anymore.
Economybookings.com works with a wide range of browsers. However, if you'd like to use many of our latest and greatest features, please upgrade to a modern, fully supported browser.
Find the latest versions of our supported browsers below.

Resebyråer (B2B)

Economybookings.com Car Booking System erbjuder tredje generationens bokningssystem. Just nu är vi ett av få företag i Europa som erbjuder våra back-breaking företagsstrukturer-TO-Busines (B2B) modell för samarbete mellan vår revolutionära bokning lösning. Vi gör det också möjligt för resebyråer att öka sina intäkter från försäljning av tilläggstjänster. BookingGroup ger också resebyråerna har tillgång till realtid databas för biluthyrning bokning från över 250 biluthyrarna i 75 länder. En av de viktigaste prioriteringarna i vårt företag är att erbjuda hyrbilar till en låg kostnad. BookingGroup bokningsmotor kan anpassas till olika behov, men som regel erbjuder vi våra partners möjlighet till mycket enkel implementering (White Label & iFrame). Information om samarbete kring B2B kan lära av specialister i vårt företag. Fyll i online formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.
 • SIXT är en av de största biluthyrningsföretag som erbjuder brett utbud av fordon i plocka upp platser i USA, Kanada, Europa, Latinamerika, Karibien, Afrika, Asien / Stillahavsområdet, Mellanöstern, Australien och Nya Zeeland.
 • Budget är den del av Avis Budget Group och en av de premiummärken biluthyrning.Ungefärligt antal budgetens platser är 2.700 i mer än 120 länder. Budget enligt sitt namn, erbjuder sig att hyra bilar av olika klasser till ett lågt pris.
 • Dollar är den stora biluthyrning företag som betjänar tusentals människor i 650 platser i mer än 50 länder. Det är allmänt representerad i USA, Kanada, Europa, Latinamerika och Karibien, inklusive exotiska öar av Barbados och Puerto Rico.
 • Alamo är inte bara stor bil uthyrare, men också en av de mest innovativa.Framgångsrikt arbetat i branschen i 30 år, har för närvarande Alamo 1.000 avhämtnings platser i 42 länder, inklusive USA, Mexiko, Karibien, Asien etc.
 • Thrifty, känd hyrbil märket, har nu mer än 1000 hyrstationer i 68 länder. Det ger en möjlighet att hämta en bil på flygplatserna i varje land där dess tjänster finns tillgängliga, inklusive USA, Latinamerika, Europa, Afrika.
 • Fox Rent A Car är ett stort Kalifornien-baserat företag, som specialiserat sig på att tillhandahålla rabatt biluthyrning för företag och resor semester främst på USA flygplatser och över hela världen också. Sin bilpark varierar från ekonomi bilar till SUV och Hybrid.
 • National är ett av de ledande biluthyrarna i Nordamerika, men dess tjänster finns även i 2000 platser runt om i världen. Ger fordon i alla klasser, inklusive Jeepar och Hummers för amerikanska motorvägar till ett rimligt pris.
 • Genom att vara en av världens ledande i hyrbil industrin tjänar AVIS mer än 10 miljoner kunder per år i 185 länder. AVIS ger en möjlighet att plocka upp en bil på flygplatser och hotell i cirka 5.100 platser över hela världen.
 • Europcar - stort europeiskt biluthyrning företag baserat i Paris och representerade i 140 länder med 3000 platser över hela världen och fordonspark på 200000 bilar. Dess hyra är belägna i Europa, Australien, Nordamerika etc.
 • Scandia Rent är det största hyrbil i Finland. Har 1.100 fordon och 50 platser. Det garanterar brett utbud av fordon, resistenta mot hårdaste frost och snöfall.Bilar kan hämtas i Finland på flygplatser och hotell.
 • Advantage är nordamerikanska biluthyrningsfirman, förvärvades 2009 av Hertz Corporation. Verkar i mer än 100 platser i USA och cirka 100 platser i 30 länder. Ger brett utbud av fordon för turism, vila och affärer.
 • Goldcar är en av de ledande biluthyrning i Spanien med ca 30 platser inklusive flygplatserna i Barcelona, Ibiza, Faro, Málaga och de mest populära turistmål också. Bolaget äger en flotta på mer än 20.000 fordon i alla klasser.